Rommel Plus Markt 2019

Het is weer voorjaar, dus tijd om u te herinneren aan de komende RommelPlusMarkt van dit jaar. Deze zal plaatsvinden op
zaterdag 28 september 2019 van 10.00 uur tot 14.00 uur, en zoals bekend zowel op het kerkplein als in de kerk en Ons Gebouw. Zet het vooral in uw agenda, want u bent onmisbaar om er ook dit jaar weer een succes van te maken.
Maar goed voordat het zover is genieten wij eerst nog van het voorjaar en de zomervakantie. Desondanks willen wij nu al graag een beroep op u doen. Want heeft u nog spulletjes die te goed zijn om weg te gooien, maar waar u toch vanaf wilt?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dick Huiskamp (026)-474 2239 of Sander den Hartog (026)-474 2229. Zij komen graag de spullen beoordelen en ophalen. Helaas is er alleen voor oude en versleten tv's, radio's en computers, witgoed en (grote) meubelen geen belangstelling.
En als u twijfelt of u spijt gaat krijgen sommige spullen weg te doen, dan is dat nog geen ramp. U kunt immers de gemiste spullen altijd weer terug kopen. De datum van 28 september 2019 staat immers in uw agenda … toch? Is dit erg? Ter geruststelling, de prijzen die gerekend worden zijn altijd billijk én u heeft een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons mooie monumentale kerkgebouw in Driel. De opbrengst van de RommelPlusMarkt is daarvoor bestemd.
Tot slot moet van het woord RommelPlusMarkt het woordje “Plus” niet onderbelicht blijven. Wij doen dan ook weer een beroep op uw creativiteit, handvaardigheid, kook- en wekkunsten en wat dies meer zij. Juist al deze huisnijverheidsspullen geeft onze markt een eigen gezicht.


                                  Sfeerimpressie van de 2017 versie. Voor meer foto's klik op Foto's in het hoofdmenu.