Rommel Plus Markt 2023

Wat jammer dat er in de zomervakantie van dit jaar zoveel regen is gevallen. Natuurlijk is het fijn voor de natuur. Maar wel erg jammer voor al de vakantiegangers die hoopten op een wat zonniger periode. Maar ondanks de verregende vakantie is er nu toch weer een lichtpuntje. Het wordt weer tijd voor de jaarlijkse RommerPlusMarkt.

Dit jaar zal die RommelPlusMarkt gehouden worden op zaterdag 23 september 2023 van 10:00 uur tot 14:00 uur. Plaats van handeling  natuurlijk weer zowel ons kerkplein, als Ons Gebouw en de kerk (Kerkstraat 8 te Driel). Met uw aanwezigheid zal het weer een geslaagd en gezellig evenement worden. De ervaring van voorgaande jaren biedt daarvoor toch steeds meer een soort van garantie.
Heeft u spullen die u kwijt wilt maar nog veel te goed zijn om weg te gooien? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dick Huiskamp (026)-4742239. Hij komt graag de spullen beoordelen en ophalen. Helaas is er alleen voor oude en versleten tv's, radio's en computers, witgoed en (grote) meubelen geen belangstelling.
Maar u kunt ook voorafgaand aan de RommelplusMarkt de spullen die voor verkoop geschikt zijn ter plaatse komen brengen. Op donderdagmiddag 21-9-2023 (van 13:30uur tot 17:00uur) en vrijdagochtend 22-9-2023 (van 9:00uur tot 12:00uur) zullen medewerkers aanwezig zijn om die spullen van u aan te nemen.
Wij maken er samen weer een geslaagde dag van en hopen op uw aanwezigheid daarbij.
De RommelPlusMarkt-commissie.